Grip op de zaak

Meeuw & Roos

GRIP OP DE ZAAK

Grip op de zaak is een jaarprogramma voor eigenaren van openbare apotheken. Een programma waarin jouw groei en de groei van je bedrijf centraal staat. Groei betekent niet automatisch meer omzet, meer volume. Het zit ook in meer kwaliteit, effectiever en efficiënter werken. Het is net waar jij de focus met jouw bedrijf, jouw apotheek op wilt leggen.

Alles wat je aandacht geeft groeit, vandaar dat we een jaar lang jouw visie en strategie centraal zetten. Het programma begint voor alle deelnemers afzonderlijk met een workshop van twee dagdelen. Hier introduceren wij hoe je jouw visie en strategie op 1 pagina kwijt kunt en stellen we dit strategieplan ook op.

Nadat alle deelnemers de workshop hebben afgerond, starten we voor alle deelnemers (4 tot 8 deelnemers) met intervisie bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten staan de volgende thema’s centraal:

  • Leren implementeren en creëren draagvlak strategieplan
  • Praktisch invulling geven aan niet meer ad hoc werken
  • Aanwenden van competenties om multi disciplinair samen te werken
  • Leiderschap

In januari gaan we van start met een jaarprogramma. Het jaarprogramma gaat door als 4 deelnemers zich hebben aangemeld. Maximaal kunnen 8 deelnemers mee doen aan het jaarprogramma. De investering die we van jou vragen is twee dagdelen voor de workshop, tien maal een dagdeel voor de intervisiesessies, implementatiepower tijdens je werk en € 3.000,- exclusief btw & verblijfskosten en inclusief lesmateriaal en tweedagdelen 1 op 1 coaching van Helen. Op dit moment wordt accreditatie aangevraagd.

Meer weten? Neem dan contact op met Helen.

Ter inspiratie

PROUDLY POWERED BY The8Day